top of page
PAKKET 

Advies & fotostyling

Om de verkoop te optimaliseren is een aantrekkelijke presentatie essentieel. Hierdoor kan de aandacht van potentiële kopers op jouw woning vallen. Onderscheid van vergelijkbare woningen is hierin een belangrijk onderdeel.

Waar moet je beginnen om die geweldige presentatie neer te kunnen zetten? Heb jij ook zoveel spullen verzameld door de jaren heen en weet je niet hoe je voor die juiste uitstraling kan zorgen? Door het volgen van mijn verkoopstyling advies inclusief stappenplan hoef je niet meer na te denken en kan je gericht aan de slag gaan. In het stappenplan komen de volgende onderwerpen aan bod.

Voorbereiding 
Het begint allemaal met het opruimen van de woning: stap 1. Hiervoor ontvang je een handige opruimlijst om je te helpen bij het organiseren van je spullen. Door je woning op te ruimen, leggen we de basis voor een succesvolle afspraak. 

Elke ruimte telt
Nu kunnen we het maximale uit de afspraak halen en ons focussen op stap 2 en stap 4: de indeling en sfeer van de woning. Tijdens de afspraak nemen we de tijd om elke ruimte van de woning te bespreken en voorzie ik je van advies en tips. Ook kunnen we ons richten op de details, wat echt het verschil kan maken. 

Stappenplan
Na de afspraak ontvang je per e-mail een gericht stappenplan. Dit plan zal je helpen bij het nemen van verdere acties (onder andere stap 3: grondige schoonmaak) voor die sfeervolle woningpresentatie. Daarna is de woning ready voor de verkoop!

 

Fotografie

Op de dag van de fotografie zal ik 30 minuten eerder op locatie zijn voor de finishing touch. Daarna kan de fotograaf direct aan de slag gaan met fotograferen. Met genoeg tijd en aandacht kan een goede en sfeervolle woningpresentatie neergezet worden waar de potentiële koper naar opzoek is!

bottom of page