top of page
Woningpresentatie woonkamer

Presentatie van de woning

STYLING

Presentatie van de woning

Een aantrekkelijke woningpresentatie wordt steeds belangrijker in de continue veranderende markt. Woningen blijven langer te koop staan, wat zorgt voor meer aanbod. Jouw woning moet daarom uitspringen door de sfeer te creëren waar de koper naar opzoek is. Verkoopstyling & advies draagt optimaal bij aan het verkoopproces en is daarnaast een waardevolle investering.

 

Elk interieur is anders en weerspiegelt een deel van je persoonlijkheid. Ik ben objectief en weet hoe ik de woning, met bestaande meubels en woonaccessoires, aantrekkelijk en toegankelijk kan maken voor potentiële kopers. Daarbij is het belangrijk om extra nadruk te leggen op de pluspunten van de woning, functies toe te voegen aan de verschillende ruimtes en het creëren van sfeer en ruimte. Hierbij houd ik ook direct rekening met de looproute voor de bezichtigingen. Je kan tenslotte maar één keer de juiste indruk achterlaten op o.a.  Funda en beleving geven tijdens de bezichtiging.

Wat is nodig voor een succesvolle verkoop?

Er zijn verschillende stappen voor nodig, waar verkoopstyling een onderdeel van is. Potentiële kopers kunnen vaak niet voorstellen hoe de sfeer is met hun eigen meubels en missen daardoor wat de woning te bieden heeft. Dit is een gemiste kans voor beide partijen.

Verkoopstyling kan de waarde van de woning verhogen. Door de juiste indeling en het creëren van sfeer wordt de potentie van de woning zichtbaar gemaakt. Een aantrekkelijke woningpresentatie zorgt voor een positieve indruk en kan de potentiële koper overtuigen om een hoger bod uit te brengen. Ook geldt: hoe meer kijkers interesse tonen in de woning, hoe groter de kans is op een goede opbrengst.

Larissa Flo Studio
bottom of page