top of page

OVER

Larissa Kraakman

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van woningpresentaties voor de verkoop. Met veel plezier, enthousiasme en passie deel ik mijn expertise door middel van het geven van verkoopstyling advies en het stylen van woningen.

Toen ik in 2018 in de makelaardij begon, zag ik tijdens fotografie-opnames veel woningen vol staan met spullen. Als perfectionist met oog voor detail kon ik het niet laten om direct aan de slag te gaan en de laatste aanpassingen te maken. Ik was vastberaden om de beste verkooppresentatie te realiseren.

"Ik let op elk detail"


Zo begon mijn ervaring als vastgoedstyliste. Naast mijn werk bij PUUR* Makelaars als Assistent-Makelaar, volgde ik ook de vastgoedstyling opleiding. Vanaf dat moment besloot ik mijn kennis en ervaring te delen en verkopers te begeleiden bij het creëren van sfeervolle woningpresentaties.

Door mijn ervaring in de makelaardij weet ik precies wat nodig is voor een goede en aantrekkelijke presentatie. Ben je benieuwd wat dit voor jouw woning kan betekenen? Ik kom graag bij je langs voor een afspraak.

Zie ik je binnenkort? Ik kijk ernaar uit!

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
Larissa_FloStudio_LR-0019.jpg
Gecertificeerd vastgoedstyliste
bottom of page