top of page
Test Order-10_edited.png

SAMENWERKINGEN

Flo Studio werkt met verschillende partijen. Door expertises samen te brengen, kunnen we zorgen voor het beste eindresultaat.

WoningVisueel
Fotografie

Uitstekende service, professionaliteit en een hoge mate van kwaliteit staat voorop. De afgelopen jaren hebben zij honderden woningen op bijzondere en creatieve wijze weten vast te leggen.  Als team zijn wij perfect op elkaar ingespeeld. Met extra begeleiding, styling en advies van Flo Studio en prachtige beelden van WoningVisueel, zorgen wij dat de woning opvalt voor een succesvolle verkoop. Plan het hele pakket gemakkelijk in via de website van WoningVisueel. 

Logo WoningVisueel

Studio Tête à Tête
Groenstyling interieur & exterieur

Studio Tête à Tête focust zich op het creëren van groen: dakterrassen en tuinen, potten, planten, groenstyling en meer. Met de liefde voor de natuur en sterk oog voor detail, kleur en compositie.

Tete A Tete Logo

Wester Makelaars
Makelaar

Wester Makelaars en Taxateurs is een ambitieus en gedreven makelaarskantoor dat actief is in de huizenmarkt van heel West-Nederland. Vanuit hun vestiging in het prachtige Amsterdam zijn zij gespecialiseerd in zowel de aan- en verkoop als taxatie van woningen. 

Logo Wester Makelaars

Dokter Makelaars
Makelaar

Dokter makelaars richt zich voornamelijk op de dienstverlening in Groot Amsterdam op het gebied van aan- en verkoopbemiddeling, evenals de huur en verhuur in een zeer breed prijssegment. 

Logo Dokter Makelaars

PUUR* Makelaars
Makelaar

PUUR* makelaars heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken.

Logo PUUR* Makelaars

Energie Advies Amsterdam
Energielabel

Sinds 1 januari 2021 is een definitief energielabel wettelijk verplicht bij de verkoop van de woning. Eerder mag de woning niet aangemeld worden op Funda. Energie Advies Amsterdam is een betrouwbare partij die het energielabel binnen 1 werkdag kan leveren. Stuur een bericht en wij regelen het voor je!

Logo Energie Advies Amsterdam

Q's Groen Projecten
Hovenier

De hoveniers van Q’s Groenprojecten maken van uw tuin weer een stralende plek. Met een onderhoudsbeurt zorgen zij ervoor dat de tuin er perfect bij ligt voor de foto’s en de verkoop van uw huis. Zij fleuren de tuin op zodat het potentieel volledig zichtbaar is. Zij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, aanleg, onderhoud en bestrating.

Logo Q's Groen Projecten
bottom of page